EVENTS | PRO XC SKIING | PRO TEAMS | STANDINGS | RANKING | SHOP | PLAY | FANTASY

Gautefall Biathlon

Et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg midt i hjertet av Telemark, med 4,3 km asfalterte løyper og 31 skyteskiver. Dette er et anlegg som kan benyttes av både skiskyttere og langrennsløpere som gir perfekte treningsmuligheter for både øvede og mosjonister i alle aldre og til alle årstider.

Løypenettet tilfredsstiller internasjonale krav, er asfaltert i 4 meters bredde, med utvidet bredde i stigningene. Høydeforskjellen fra laveste til høyeste punkt i løypa er 35 meter. Det er også plassert lysmaster med 35 meters avstand rundt hele løypa og 8 lysmaster på stadion, som for øvrig består av et asfaltert område på 13 dekar.

Asfaltert treingsløype rundt et idyllisk vann med bademuligheter som også fungerer som vannreservoar for snøkanonanlegget vinterstid.Skiskytteranlegget ligger i gangavstand fra hytter og leiligheter med overnattingsmuligheter fra 5 til 12 personer.

Del denne siden med dine venner
Skriv gjerne en kommentar nedenfor